Tekstschrijver in Assen
U wilt een product verkopen? U heeft een boodschap te vertellen? U wilt een doelgroep bereiken? Maar u mist de woorden ervoor? Als tekstschrijver in Assen help ik u graag!

 

Tekstschrijver in Assen met een uitgebreide keus
Als tekstschrijver uit Assen lever ik een heel scala aan diensten om daarmee bedrijven, ZZP-ers en ook evenementen en non-profitorganisaties in the spotlights te zetten. Aan mensen en bedrijven die hard aan hun producten, hun bestelgemak, hun levertijden, hun klantvriendelijkheid en meer werken. Die mensen, bedrijven en instanties ondersteun ik als tekstschrijver in Assen graag door hun inspanningen de aandacht te geven die zij verdient!

 

  • Commerciële teksten voor advertorials, brochures en websites,
  • teksten (her)schrijven voor Search Engine Optimization (SEO),
  • profielteksten voor LinkedIN,
  • campagneplannen voor sociale media,
  • journalistiek werk,
  • achtergrondartikelen en interviews.

 

Johan Niels Kuiper Fotograaf in Assen - Bedrijfsjournalistiek

U kunt mij voor éénmalige opdrachten en voor langere duur inhuren. Tegen een heel redelijk uurtarief en vaak vrij van rechten, dus klaar voor verder gebruik. Want mijn doelstelling als tekstschrijver in Assen is om u verder te helpen voor een fatsoenlijke prijs en zonder moeilijkdoenerij. Sterker, ik lever ook graag bijgaande fotografie, voor nog meer gemak!

Mijn journalistieke freelance-werk is niet vrij van rechten, maar blijft altijd mijn artistieke en auteursrechtelijke eigendom. Bij specifieke gecontracteerde opdrachten kan hiervan wel worden afgeweken.

Ik schrijf graag voor non-profit organisaties en hanteer in sommige gevallen zelfs een gereduceerd tarief als het doel of onderwerp me na aan het hart ligt. Informeert u eens!


Assen op de kaart

Met plezier help ik bedrijven, ondernemers, ZZP-ers en andere organisaties om zichzelf én Assen op de kaart te zetten. Tekstschrijver in Assen zijn levert mij een mooie centrale (met de nadruk op zowel móói als centráál) uitvalsbasis op. Als tekstschrijver kan ik zowel op afstand werken voor bedrijven in Assen, Groningen, Zwolle, Leeuwarden, Emmen, Hoogeveen, zelfs Delfzijl en Deventer, maar ook áánschuiven in teams.


Tekstschrijver in Assen: Talk to me!
U kunt contact met mij opnemen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij, whatsapp mij, SMS mij op 06-12059220. Of download mijn vCard.  Ik help u graag!

 

 

Aangesloten bij Tekstklik.nl