Zet uw bedrijf in de spotlights en laat klanten, leveranciers en relaties zien wat u te bieden heeft! Communicatiestrategieën zonder bedrijfsfilms, promofilmpjes of korte videoboodschappen zijn niet meer van deze tijd. U kunt door middel van een professionele bedrijfsfilm uw bedrijf krachtig presenteren. Uw missie en visie verbeeld ik in een (korte) bedrijfsfilm. Aarzel niet en neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte of verdere informatie.

 

Een bedrijfsfilm maakt u beter vindbaar

Doordat een bedrijfsfilm op een website of op YouTube en Vimeo wordt gepubliceerd wordt uw bedrijf beter vindbaar. SEO valt onder zoekmachinemarketing en is bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Yahoo. Wanneer mensen via het internet op zoek zijn naar producten of diensten, gebruikt het merendeel van de Nederlanders Google, en bedrijven met eigen video scoren beter. Uw bedrijfsfilm draagt bij aan uw online vindbaarheid!

Voorafgaand aan productie verzorg ik een storyboard, de benodigde callsheets en het script. Het enige dat we dan nog nodig hebben is uw verhaal. We zoeken uit waar u voor staat, wat uw boodschap of uw stijl is. En zo komen we samen tot een passende bedrijfsfilm. 

johanniels.com levert bedrijfsfilms voor bedrijven in Assen en wijde omgeving. Bel 06-12059220 (06-twaalf Assen twintig) en ik adviseer vrijblijvend over uw opties.

 

Crowdfunding? Filmpje!

Via verschillende online financiële platformen kunt u uw bedrijf financieren door middel van crowdfundingsacties. Daarvoor hebt u vaak een bedrijfsilmpje nodig dat speciaal voor de crowdfundingsactie is gemaakt. Ik maak deze filmpjes graag voor u en heb in mijn netwerk bedrijven in Assen en wijde omgeving die de crowdfunding graag ter hand nemen.

 

 

 

De bovenstaande film van een bedrijf uit Assen maakte ik voor een crowdfundingproject. Ook úw bedrijf goed zichtbaar hebben? Neem contact op!

 

wordle7.png

Een goed portret is een inkijk in iemands innerlijk. 

Het gaat om veel meer dan 'even een foto'. Er wordt méér aan gedaan dan aan een pasfoto, waarop iemand óók staat afgebeeld.

Voor een goed portret werk ik op voorhand aan een visie op het beeld. In het geval van de portretten hieronder (van de Asser dichters Adrie Krijgsman en Egbert Hovenkamp II) werk ik aan een serie die vanuit een concept wordt vormgegeven, waardoor ik elke dichter twee maal portretteer, éénmaal met de ogen open en éénmaal met gesloten ogen.

Het inrichten van de lokatie en het opzetten van het licht neemt zomaar drie kwartier in beslag. Ik arrangeer samen met de geportretteerde het beeld. In dit geval zijn onderstaande foto's eigenlijk 'proefdrukken' want ze werden digitaal gemaakt terwijl ik met de Hasselblad heb gewerkt voor het uiteindelijke resultaat. De Nikon D700 werkte in dit geval als een veredelde lichtmeter, om mijn licht, scherpte etc. mee in te regelen. Toen dat eenmaal klaar was, kwam de Hasselblad met 'gewone' 80mm standaardlens eraan te pas en heb ik van elke dichter 12 foto's op Kodak Tri-X 400 film geschoten.

 

 

Johan Niels Kuiper, fotograaf in Assen - Portretfotografie

Bedrijfsfotografie zonder poespas

Als bedrijfsfotograaf uit Assen breng ik uw werkzaamheden, uw wagenpark, uw nieuwe pand of uw medewerkers in beeld. Van formeel tot juist heel losjes, uw visie verbeeld ik in de foto's die u nodig hebt.

 

Mijn belofte aan u:

  • Mijn prijzen zijn schappelijk

  • Foto's bij voorkeur rechtenvrij aangeleverd

  • Bedrijfsfoto's onbeperkt te gebruiken

  • Eenheidsprijzen: geen toeslag voor oplages, afmetingen, voorpagina's etc.

  • Ik lever snel en in elk gewenst bestandsformaat, eenvoudige internetdownloads.

 

En als bedrijfsfotograaf uit Assen bied ik professionele aanvullende diensten als nabewerking, printklaar-maken en archivering van uw bedrijfsfoto's tegen minimale bijkomende kosten. Indien gewenst overzie ik het printproces naar verschillende groottes en op diverse materialen voor u, tegen een identiek uurtarief. Uw professionele partner in online en offline beeldcommunicatie. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel, whatsapp of SMS met 06 -12059220 (06-twaalf Assen twintig) om een vrijblijvend en gratis informatiegesprek te plannen! Een offerte ontvangt u binnen 24 uur na het (telefonische) gesprek.

 

Bedrijfsfotograaf uit Assen, laat maar zien!

Hieronder vindt u enkele foto's van een buitenlocatie. Deze Groningse Borg herbergt een theeschenkerij, kruiden- en groententuinen, een kinderboerderij, een trouwlocatie en wordt onderhouden door een werkvoorzieningsschap.

 

Johan Niels Kuiper Fotograaf in Assen - Bedrijfsfotografie