Zet uw bedrijf in de spotlights en laat klanten, leveranciers en relaties zien wat u te bieden heeft! Communicatiestrategieën zonder bedrijfsfilms, promofilmpjes of korte videoboodschappen zijn niet meer van deze tijd. U kunt door middel van een professionele bedrijfsfilm uw bedrijf krachtig presenteren. Uw missie en visie verbeeld ik in een (korte) bedrijfsfilm. Aarzel niet en bel of mail voor een vrijblijvende offerte of verdere informatie.

 

Een bedrijfsfilm maakt u beter vindbaar

Doordat een bedrijfsfilm op een website of op YouTube en Vimeo wordt gepubliceerd wordt uw bedrijf beter vindbaar. Wanneer mensen via het internet op zoek zijn naar producten of diensten, gebruikt het merendeel van de Nederlanders Google, en bedrijven met eigen video scoren beter. Uw bedrijfsfilm draagt bij aan uw online vindbaarheid!

Voorafgaand aan productie verzorg ik een storyboard, de benodigde callsheets en het script. Het enige dat we dan nog nodig hebben is uw verhaal. We zoeken uit waar u voor staat, wat uw boodschap of uw stijl is. En zo komen we samen tot een passende bedrijfsfilm. 

johanniels.com levert bedrijfsfilms voor bedrijven in Assen en wijde omgeving. Bel 06-12059220 voor een afspraak, ik adviseer graag over uw opties.

 

Crowdfunding? Filmpje!

Via verschillende online financiële platformen kunt u uw bedrijf financieren door middel van crowdfundingsacties. Daarvoor hebt u vaak een bedrijfsilmpje nodig dat speciaal voor de crowdfundingsactie is gemaakt. Ik maak deze filmpjes graag voor u en heb in mijn netwerk bedrijven in Assen en wijde omgeving die de crowdfunding graag ter hand nemen.

 

 

 

 

johanniels.com levert een totaalpakket aan communicatie. Tekst, fotografie, film, advies, marketing.

Voeg mijn contactgegevens met één klik toe aan uw adresboek of e-mailprogramma, klik de link Download vCard