Als bedrijfsfotograaf uit Assen breng ik uw werkzaamheden, uw wagenpark, uw nieuwe pand of uw medewerkers in beeld. Van formeel tot juist heel losjes, uw visie verbeeld ik in de foto's die u nodig hebt.

 

Mijn belofte aan u:

  • Mijn prijzen zijn schappelijk

  • Foto's bij voorkeur rechtenvrij aangeleverd

  • Bedrijfsfoto's onbeperkt te gebruiken

  • Eenheidsprijzen: geen toeslag voor oplages, afmetingen, voorpagina's etc.

  • Ik lever snel en in elk gewenst bestandsformaat, eenvoudige internetdownloads.

  • aanvullende diensten als nabewerking, printklaar-maken en archivering van uw bedrijfsfoto's tegen minimale bijkomende kosten.

  • Indien gewenst overzie ik het printproces naar verschillende groottes en op diverse materialen voor u, tegen een identiek uurtarief. 

     

 

 Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 -12059220 om een vrijblijvend en gratis informatiegesprek te plannen! Een offerte ontvangt u binnen 24 uur na het (telefonische) gesprek.

 

Bedrijfsfotograaf uit Assen, laat maar zien!

Hieronder vindt u enkele foto's van een buitenlocatie. Deze Groningse Borg herbergt een theeschenkerij, kruiden- en groententuinen, een kinderboerderij, een trouwlocatie en wordt onderhouden door een werkvoorzieningsschap.

 

Johan Niels Kuiper Fotograaf in Assen - Bedrijfsfotografie

 

 

 

Johan Niels Kuiper Fotograaf in Assen - Bedrijfsfotografie. Borg Euwsum, Groningen

 

 

 

 

Johan Niels Kuiper Fotograaf in Assen - Bedrijfsfotografie. Borg Euwsum, Groningen

 

 

 

 

  U zoekt een bedrijfsfotograaf in Assen en omstreken? Gevonden! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12059220