Fotograaf in Assen: Johan Niels, aangenaam.
Omdat een goede foto soms méér voor uw bedrijf kan doen dan duizend woorden.

Als fotograaf wil ik meer doen dan alleen een 'plaatje bij een praatje' leveren. Natuurlijk is een foto een mooi middel om een tekst te verlevendigen maar dat wil niet zeggen dat élke foto geschikt is voor elk stuk tekst. Met een vakkundig oog en een goedgevulde gereedschapskist zoek ik de foto's die vertellen of versterken wat u zeggen wilt.

Uw bedrijf, uw vakmanschap en de passie voor uw werk of product met fotografie zichtbaar maken is mijn doel. Op internet, in gedrukte media, beursstands, bedrijfsinterieurs en in campagnes. Ook met tekst, film of aanwezigheid in sociale media, in Assen en (ver) daarbuiten. U bouwt aan een persoonlijke relatie met uw klanten, zakenpartners en leveranciers. Zodat uw zakelijke relatie er één wordt van mens tot mens. Neem contact met mij en te horen wat ik voor ú kan doen.

the kit

Fotograaf in Assen: "Wat kan ik doen voor u?"

Fotografie voor online en offline reclame-uitingen, (zakelijk) portretwerk, interieurs en architectuur, reportages van mediagenieke gebeurtenissen in uw bedrijf, ik help u om de buitenwereld erbij te betrekken. 

Of het nou digitaal gaat of met een artistieke insteek op zwartwit-film, ik lever de fotografie die u nodig hebt. Ik adviseer daarnaast ook over een totaalpakket voor uw (zakelijke) communicatie. Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel, whatsapp of SMS met 06-12059220 (06- twaalf Assen twintig) om te informeren naar de mogelijkheden!

 

Ik verzorg het hele proces, van plannen tot fotograferen, van afwerken tot aanleveren bij verwerkende bedrijven voor drukwerk of (online-)presentatie. Ik heb daarvoor als fotograaf in Assen goede contacten met bijvoorbeeld professionele afdrukstudio's, grafisch ontwerpers en webdesigners. Via één aanspreekpunt kunt u fotografie, teksten en artikelen, internetfilms, sociale-mediacampagnes en meer regelen. Zonder poespas en met aantrekklijke kortingen!

johanniels.com levert een totaalpakket aan communicatie. Tekst, fotografie, film, advies, marketing.

Voeg mijn contactgegevens met één klik toe aan uw adresboek of e-mailprogramma, klik de link Download vCard