Een goed portret is een inkijk in iemands innerlijk. 

Het gaat om veel meer dan 'even een foto'. Er wordt méér aan gedaan dan aan een pasfoto, waarop iemand óók staat afgebeeld.

Eenheid in verscheidenheid

Ik werk graag op lokatie aan portretten, en werken vanuit een concept is me een plezier. Of dat concept nou een serie portretten van werknemers in een bedrijf is, of een enkel portret dat in een heel specifieke setting moet worden geschoten, ik werk er met veel plezier aan. Omdat het uiteindelijk gaat om dat ver-beelden van een persoonlijkheid, méér dan om het tonen van een persoon.

 

Johan Niels Kuiper, fotograaf in Assen - Portretfotografie

Portretten van kandidaten voor de Eerste Kamer, geschoten op 16 januari 2015 in Utrecht

 

Op zoek naar een bevlogen professionele fotograaf met een scherp oog voor de mooiste en belangrijke momenten, mooi licht, waardevolle details, kortom goede foto's van jullie huwelijksdag? That's me!

Ik ben ook een ervaren huwelijksfotograaf. Ik werk zorgvuldig en onopvallend. Mijn reportages laten jullie trouwdag zien zoals hij werkelijk was, met levensechte kleuren (of in tijdloos zwart-wit!), uit de dag gegrepen gebeurtenissen en oprechte mensen, zoals jullie ze kennen.

 

Johan Niels Kuiper Fotograaf in Assen - huwelijksfotografie


Een goede voorbereiding van de fotografie op jullie trouwdag maakt ook deel uit van mijn 'package deal' en bovendien sta ik ook voor maatwerk bij het (grote) verhaal dat nog volgt nadat jullie je trouwdag hebben beleefd: foto's op DVD, afgedrukt, in een tijdloos mooi fotoboek: ik lever het.

Wat mag je van mij verwachten?

 • Alle speciale momenten en de sfeer professioneel vastgelegd, ik breng professionele apparatuur én een back-up cameraset
 • Ik bezoek jullie trouwlokatie vantevoren om ervoor te zorgen dat de fotografie op de trouwdag goed is voorbereid
 • Gratis kenningsmakingsgesprek om wensen en mogelijkheden te bespreken, offerte binnen 24 uur in je mailbox
 • Geen maximaal aantal uren, ik ben er de hele dag van begin tot eind als jullie dat willen en na 10 uren gaat mijn prijs niet verder omhoog
 • Binnen een week de foto's digitaal in huis
 • Inclusief nabewerking van alle foto's: omzetten naar zwartwit-foto's en klaarmaken voor afdrukken kost bij mij niets extra!
 • Ik kan jullie adviseren over foto-albums, over het afdrukken en het inplakken van de foto's en alles wat komt kijken bij het maken van een tijdloos mooi album
 • Ook kan ik voor jullie het boek maken (tegen aantrekkelijke meerprijs), of adviseren over goede adressen waar jullie een foto-boek kunnen laten maken
 • Voor het fotograferen en ontwerpen van jullie verlovingskaart of trouwkaart kun je ook bij mij terecht.


Iets anders, ongewoons of speciaals in gedachten? Leuk! Ik bespreek graag de mogelijkheden, denk met jullie mee en sta garant voor een scherp aanbod!

Neem contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik mail jullie een overzicht van mijn diensten en prijzen terug en bel je wanneer het jou uitkomt. Je kunt me ook rechtstreeks bellen, een iMessage of WhatsAppje sturen op 06 - 12 0592 20. Of gebruik het contactformulier. Als je nog niet zeker weet of je mij wilt kiezen als jullie huwelijksfotograaf maar je zit tóch met een vraag: voel je niet bezwaard en stel hem gewoon, geen probleem!

Ik bezoek jullie graag voor een kosteloos eerste kennismakingsbezoek.

Graag tot ziens,


Johan Niels Kuiper

Als bedrijfsfotograaf uit Assen breng ik uw werkzaamheden, uw wagenpark, uw nieuwe pand of uw medewerkers in beeld. Van formeel tot juist heel losjes, uw visie verbeeld ik in de foto's die u nodig hebt.

 

Mijn belofte aan u:

 • Mijn prijzen zijn schappelijk

 • Foto's bij voorkeur rechtenvrij aangeleverd

 • Bedrijfsfoto's onbeperkt te gebruiken

 • Eenheidsprijzen: geen toeslag voor oplages, afmetingen, voorpagina's etc.

 • Ik lever snel en in elk gewenst bestandsformaat, eenvoudige internetdownloads.

 • aanvullende diensten als nabewerking, printklaar-maken en archivering van uw bedrijfsfoto's tegen minimale bijkomende kosten.

 • Indien gewenst overzie ik het printproces naar verschillende groottes en op diverse materialen voor u, tegen een identiek uurtarief. 

   

 

 Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 -12059220 om een vrijblijvend en gratis informatiegesprek te plannen! Een offerte ontvangt u binnen 24 uur na het (telefonische) gesprek.

 

Bedrijfsfotograaf uit Assen, laat maar zien!

Hieronder vindt u enkele foto's van een buitenlocatie. Deze Groningse Borg herbergt een theeschenkerij, kruiden- en groententuinen, een kinderboerderij, een trouwlocatie en wordt onderhouden door een werkvoorzieningsschap.

 

Johan Niels Kuiper Fotograaf in Assen - Bedrijfsfotografie